Schoonmaakservice

U kunt het zo gek niet bedenken of de schoonmakers van ons bedrijf maken het voor u schoon. Van complete kantoren tot achterstallig onderhouden huizen en van theaters tot scholen en bibliotheken. Kortom, overal waar schoongemaakt moet worden bieden wij onze schoonmaakservice. Onder onze schoonmaakservice in de regio Amsterdam valt ook cateringservice, tuinonderhoud en zelfs interne verhuizingen.

Scherpe offerte voor schoonmaakservice

Om te profiteren van uitstekende schoonmaakservice schakelt u ons schoonmaakbedrijf uit Amsterdam in. Als u een offerteaanvraag doet kunt u binnen 24 uur een scherpe, vrijblijvende offerte verwachten. Wacht daarom niet langer en schakel vandaag nog ons bedrijf in voor uitstekende schoonmaak in Amsterdam en wijde omgeving.

Vraag een vrijblijvende, scherpe offerte aan bij uw schoonmaker in Amsterdam via onze contactpagina!

Kantinebeheer: wij beheren uw personeelsrestaurant

Naast schoonmaken en onderhouden kunt u onze hulp inroepen voor het beheren van uw kantine. Besteed uw personeelsrestaurant uit en wij nemen alle werkzaamheden uit uw handen. Dat hoort ook bij de schoonmaakservice van ons bedrijf uit Amsterdam! Het houdt in dat wij de complete bedrijfsvoering van u overnemen. Dit brengt met zich mee dat u verzekerd bent van betrouwbare hygiëne volgens het HACCP-plan. Dit is een noodzakelijk plan, het is namelijk een eis van de Keuringsdienst van Waren voor elke bedrijfskantine.