Onze reinigingsdiensten

Als u een schoonmaakbedrijf inschakelt voor schoonmaak in Amsterdam, wilt u dat ze ervaren zijn met elk aspect van het schoonmaakwezen, u wilt bovendien dat de schoonmakers precies weten waar ze mee bezig zijn en dat ze meest geschikte middelen gebruiken. Als u ons inschakelt bent u ervan verzekerd dat ze uw wens op professioneel niveau vervullen. Onze reinigingsdiensten in Amsterdam en in de omgeving van Amsterdam zijn uiteenlopend en worden perfect afgerond.

De reinigingsdiensten van uw schoonmaakorganisatie zijn onder andere:

  • Bedrijfsschoonmaak: kantoren, organisaties, winkels, theaters, bibliotheken, scholen, gemeentehuizen enzovoorts.
  • Kantinebeheer: de complete bedrijfsvoering, van cateringservice tot schoonmaak.
  • Maar ook: tuinonderhoud, huishoudelijke klussen, computerreiniging en interne verhuizingen.

Natuurlijk kunt u onze reinigingsdiensten ook combineren. Grenst uw kantoorpand in de regio Amsterdam aan een grote tuin? Schakel ons dan in voor bedrijfsschoonmaak én tuinonderhoud! Zo hoeft u nergens meer aan te denken, wij nemen het werk uit uw handen.

Gespecialiseerde en vakkundige medewerkers

Alle reinigingsdiensten worden uitgevoerd door betrouwbare schoonmakers die precies weten wat ze moeten doen. Ze krijgen een duidelijke instructie mee en worden begeleid door rayonmanagers. U kunt dus rekenen op kwaliteit en op een vakkundige uitvoering van werkzaamheden in Amsterdam en omgeving.

Bent u onverhoopt toch niet tevreden? Als klant ontvangt u vier keer per jaar een e-mail waarin u kunt aangeven hoe u de reinigingsdiensten ervaart en wat er anders zou moeten in uw ogen.