Bedrijfsschoonmaak inschakelen

Uit verschillende onderzoeken komt naar voren dat schone kantoren het ziekteverzuim doen afnemen. Het is dus heel belangrijk voor u als werkgever dat uw werknemers in schone, hygiënische omstandigheden kunnen werken. Een stoffige, onfrisse werkplek is ten eerste heel onprettig werken en ten tweede een bron van ziektekiemen. Daarom helpen onze schoonmakers u graag met uw schoonmaak in Amsterdam. Wij zorgen dat de werkplekken in uw kantoor weer schoon en fris zijn, zodat uw werknemers niet om de haverklap ziek naar huis gaan. Een schoon kantoor betekent een prettige werksfeer, een beter humeur en daardoor een hogere productiviteit. Maak vandaag nog gebruik van onze diensten en maak een afspraak voor een bedrijfsschoonmaak in Amsterdam of omgeving!

Mogelijkheden voor bedrijfsschoonmaak

Is één keer uw hele kantoor laten schoonmaken niet genoeg? Wij leveren ook periodieke bedrijfsschoonmaak wanneer u dat het beste uitkomt. Onze schoonmakers uit Amsterdam kunnen bijvoorbeeld twee keer in de week ’s ochtends alles schoonmaken, maar wilt u het liever buiten kantooruren houden? Dat kan ook! Het aantal uren dat wij voor u schoonmaken regelt u ook zelf. Ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam houdt rekening met uw behoefte.

Veilige werkomgeving

Niet alleen in vieze huizen stikt het van de bacteriën, ook in kantoren die niet regelmatig schoongemaakt worden is het een feestje voor ziektekiemen. Als werkgever moet u beseffen dat u een zorgplicht heeft op grond van de Arbowet. Een schone en veilige werkomgeving is een recht van werknemers en daar moet u voor zorgen. Met één telefoontje naar ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam is een bedrijfsschoonmaak geregeld en hoeft u zich niet meer druk te maken over de kwaliteit van de arbeidsomstandigheden bij u op kantoor!